Monday, June 24, 2019

assalamualaikum

assalamualaikum

hi semua..sihat? maaf lah blog ni terabai..fyna rindu sangat nak menulis balik.nak review product2 yang best..but kekangan masa..

sejak ada new bisnes ni..tak lah new sangat..dah 2 tahun..alhamdulilah..agak busy sikit hehe..boleh la follow instagram bisnes fyna : @pinjamsat

act fyna jadi malas nak berblog sebab fyna tak suka nama blog sekrang..tahu tak yang nama blog fyna www.fynahere.com tu ada orang curi.geram! kawan fyna cakap orang luar yang curi.so kalau kita nak balik nama tu.kena bayar sejumlah wang..jahat betul lah hacker ni emmm
fyna nak tukar balik ke blogspot tapi tak boleh guna nama fynahere.blogspot.pulak dahhhh..

tapi

sayang dengan  blog ni..dari blog ni lah ramai kenal fyna sampai sekarang..dengan blog ni lah bermula income2 yang ada sekarang.alhamdulilah terima kasih blog and terima kasih kepada semua yang menyokong fyna

tak tahu lah ada lagi tak yang nak baca blog ni kan =( 

fyna ingat nak aktif balik insyallah..semoga fyna sentiasa beristiqomah amin


act tak sangka umur fyna dah 34 tahun..tahun depan 35 tahun..
kalau dulu fyna imagine umur 28 dah kahwin ada anak and so on..tapi tu lah..Allah sebaik perancang..fyna belum boleh merasa semua tu tapi Allah bagi fyna jaga ayah dan adik2..sejak mak tak ada ni..fyna kena ambik alih tanggungjawab semua ni..berat..tapi alhamdulilah sekarang dah ok..so Allah bagi rezeki untuk fyna rasa semua ni dulu..mana tahu lepas dah bersuami fyna duduk jauh dari family ..kan? 
fyna berserah pada Allah saja untuk jodoh..tak mahu stress untuk fikir = )

act fyna tengah buat design untuk wedding sign ni..terasa nak update blog pula hehe
ok lah nanti kkta jumpa lagi ye..insyallah

bye semua
assalamualaikum
=)